Maandagochtend. Het is prachtig weer dus we gaan eerst even een rondje wandelen en boodschappen doen. Vlak voor ik de supermarkt in loop valt mijn kleine man in slaap. Mooi, dat komt heel goed uit.

Eenmaal thuis aangekomen parkeer ik hem in de schaduw in de tuin. Ik pak mijn studieboeken en wil gaan zitten. Gauw nog een uurtje studeren, want vanmiddag gaan we weer naar het Bibihuis.

image

Oh wacht, even de wagen zo draaien dat ik hem kan zien als hij straks wakker wordt. KRAK! Een verdwaald herfstblaadje onder mijn schoen. Twee grote blauwe ogen kijken me stralend aan vanachter het zonnegordijntje. Er zit niks anders op: we bouwen een vrolijke roze tent in de tuin en we gaan lekker spelen tot meneertje klaar is voor zijn echte middagdut….als die er vandaag nog komt. Het studeren wordt nog een hele uitdaging de komende maanden…;)

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.