Vandaag is het Rokjesdag. De eerste echte lentedag van het jaar waarop alle vrouwen met blote benen uit hun winterslaap gehuppeld komen….

Omdat ik wil dat iedereen vandaag optimaal van de dag kan genieten, doe ik niet mee aan Rokjesdag. Het risico op sneeuwblindheid na het aanschouwen van mijn benen is zo groot, dat je de rest van de dag in een donkere kamer moet liggen om te herstellen. En dat willen we natuurlijk niet!

Vanaf vandaag wil ik op willekeurige momenten mijn “blijmaakmomentjes” met jullie delen. Van die kleine dingen die je dag net iets mooier maken.

Vanochtend vroeg werd ik blij gemaakt door de lieve dames van de kinderopvang. Ze hebben namelijk sinds gisteren een heuse koffiehoek ingericht, zodat de ouders met een kopje koffie in de auto kunnen stappen op weg naar hun werk. Ik vind het echt een enorm lief gebaar!

wpid-wp-1428646236644.jpeg

Zelf moet ik (uiteraard) nog even oefenen met een bekertje thee in de auto, aangezien de mijne net het houdertje miste en zo op de grond achter mijn stoel viel. Gelukkig hebben we donkere bekleding….

Wat maakt(e) jou blij vandaag? Vertel het me!

Fijne Rokjesdag!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.