Let je even niet op, is het ineens 1 april!  De (goede) grappen vliegen ons om de oren op internet. Persoonlijk moet ik heel hard lachen om deze. Tenminste, ik hoop maar dat het een 1 april grap is!

De lente staat voor de deur, nou ja, hij is nog wat vertraagd, omdat de herfst iets teveel gedronken had en dacht dat hij nu al moest shinen op het podium. Foutje….

April staat in het teken van Pasen, de tuin weer een beetje toonbaar maken, een aantal concerten en hopelijk veel buiten spelen! Eerst neem ik je nog even mee terug naar maart, met de best gelezen blogs!

Hello spring!!
Hello spring!!

1. Mijn liefste….(2)

Dit was ook wel een mooie voor 1 april geweest, want ik heb in ieder geval 1 iemand laten geloven dat ik Etienne eruit had gezet. Moet er niet aan denken! Het gaat overigens nog steeds goed met mijn nieuwe regime. Alleen hagelt het op dit moment zooo hard dat ik toch echt even met Laurens onder een dekentje op de bank ga liggen!  😉

2. Lief vriendinnetje…

Een ode aan mijn lieve vriendin die bijna 3 jaar geleden veel te vroeg van deze aardbol werd weggeplukt. Over mooie herinneringen en diep verdriet…

3. Surprise!

Etienne was afgelopen maand jarig en ik verraste hem met een feestje. Ik had zoiets nog nooit gedaan, dus het was reuze spannend!

4. Van een full mind naar mindful in 10 dagen…

Razend enthousiast ben ik over de cursus Aandacht voor Moeders van Ekkomi Coaching. Ik verheug me enorm om de 10 weekse cursus die ik vanaf 13 april ga volgen, dus je leest er ongetwijfeld nog meer over!

5. Lieve foute man

Mijn persoonlijke favoriet die ik gisteren, op de valreep nog even uit mijn vingers vloeide. Ik had samen met Etienne de grootste lol tijdens het schrijven en tegelijkertijd kwamen er ook wel weer wat herinneringen naar boven. Gelukkig kan ik er tegenwoordig om lachen!

Welk artikel op Breg Blogt vond jij het tofste in maart?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.