In januari zette ik mijn wensen voor 2015 op een rijtje.  Grote en kleine wensen. Eenvoudige en wat moeilijker uit te voeren wensen. Nu het eerste kwartaal van 2015 er bijna op zit vond ik het tijd om eens te kijken hoe het er voor staat…

1. Gezondheid

Los van wat geklooi met vitamines, een verkoudheidje links en rechts en een enkele off- day gaat het heel erg goed! Ik werk elke dag hard aan een leeg koppie en dat begint zijn vruchten af te werpen. Laurens doet het ook super, hij trotseert alle kinderziektes met opgeheven hoofd en een brede lach, de kleine held!

 

2. Veel gezellige familietijd

Dat zit wel snor. Laurens ziet zijn opa’s en oma’s regelmatig en ook de andere gezinsleden zien we zo vaak als alle agenda’s het toelaten. Met Pasen kunnen we voor het eerst alle vijf de kleintjes samen op de foto zetten! In september komen we samen met de hele familie van mijn moeders kant, iets wat niet meer zo vanzelfsprekend is sinds oma er niet meer is en daarom des te leuker dat het me is gelukt om iedereen bij elkaar te krijgen!

 

3. Poepiesjiek uit eten

Uhm…Etienne?

 

4. Minder online, meer offline

Dit gaat nog niet helemaal naar wens. Ik ben wel lekker veel aan het afspreken met vriendinnen, dus dat gaat goed en oh wat is het vaak gezellig met een wijntje aan tafel! Heerlijk bijkletsen en lachen..heel veel lachen!

Maar het minder goede deel: mijn telefoon zit best wel aan me vastgeplakt. Ik laat hem ‘s avonds al beneden liggen als ik ga slapen en ik zal je zeggen: ik slaap sneller, beter en vaster! Met het komende mooie weer (ooit gaat de zon weer schijnen!) gaan we nog meer naar buiten, dus dan komt het met dat afkicken ook wel goed.

 

5. Elke dag minimaal 1 persoon heel hard laten lachen

Dit lukt ook aardig. Jammer dat Laurens niet meetelt, want die is wel mijn allergrootste fan. Maar daarbuiten gaat het prima. Gelukkig blunder ik regelmatig, dus valt er altijd wel wat te lachen!

 

6. Trouwen

Uhm…Etienne?

 

7. 3 dagen intens genieten op Pinkpop

JAAAA! De kaartjes zijn binnen, de oppas is geregeld en de voorpret begint steeds meer vorm te krijgen. Nog 2,5 maand en dan heerlijk met de voetjes in het gras, biertje in de hand en koppie in de zon. En elke dag 10x mijn moeder bellen om te vragen hoe het met Laurens gaat en dan proberen niet te gaan huilen omdat ik hem zo mis. 😉

 

8. Een lievere wereld

Een wens waar ik een beetje invloed op heb, door zelf lief te zijn voor anderen. Dat zit volgens mij wel snor. Ik merk dat in mijn omgeving zoveel fijne mensen zijn die ook graag klaar staan voor een ander, waardoor we samen onze wereld een stukje mooier maken. Als ik naar de wereld in zijn geheel kijk maakt het me soms zo verdrietig hoeveel leed er is, ik heb nog steeds de hoop dat het steeds een beetje beter zal gaan, want waar zijn we zonder hoop?

 

9. Mijn diploma halen

In mei ga ik weer naar school. Reuze spannend, omdat ik dit keer een gezin en een baan heb om rekening mee te houden. In het eerste deel van mijn opleiding had ik veel meer vrije tijd en kon ik alles op mijn gemakje doen. Ben ook benieuwd hoe het met mijn geheugen gesteld is, gelukkig hoef ik niet meer te blokken voor een tentamen! 😉 Met de bevestiging van mijn startdatum komt het diploma in ieder geval weer een stapje dichterbij, ik heb er zin in!

 

10. Blijven bloggen

Er zijn dagen dat ik het niet meer zie zitten en me afvraag waar ik aan begonnen ben. Maar dan schiet me weer een idee te binnen en vliegen de teksten zo uit mijn vingers. Ik ben bezig met een nieuwe website en heb al wat leuke ideeën uitgewerkt…binnenkort meer!Jullie leuke en lieve reacties geven me een flinke duw in de rug om door te gaan, bedankt daarvoor!

Tot zover de stand van zaken en ik ben tevreden! In 3 maanden tijd heb ik voor mezelf al grote resultaten behaald waar ik heel trots op ben. Gelukkig heb ik niet alles in de hand, dus wie weet wat voor mooie verrassingen 2015 nog gaat brengen, bring it on!!

Hoe gaat het met jouw wensen en/of voornemens voor dit jaar? Tell me!!

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Weer een super leuke blog Breg en wat ben je goed bezig met je voornemens!!! Ik help je wel lachen, uiteten en veel wijntjes drinken!!!!
    Mijn wens voor 2015 weet je en die is al meer dan uitgekomen. Nieuwjaar 2016 vier ik met vrienden!!!

    • Dankjewel lieverd! Vooral die wijntjes zitten wel goed he! 😉
      En prima plan van Nieuwjaar, ik ga vast een wijnvoorraad aanleggen 😉 xxx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.