Je kent het vast wel: je hoofd stroomt over, je gedachten nemen een loopje met je en je hebt continu het gevoel dat je achter de feiten aanloopt.  Je ontploft sneller dan je zou willen en echt gezellig voor je omgeving ben je niet meer. Gek word je ervan! Maar ja, wat doe je eraan? Ik heb een oplossing gevonden die je in ieder geval een eindje op weg kan helpen…

Vorige week vertelde ik al over de training die ik momenteel volg bij Ekkomi. Allereerst is het al heel erg fijn om je ervaringen te kunnen delen met andere moeders. Om te lezen en te horen dat wat jij soms meemaakt helemaal niet gek is, maar eerder gewoon. Onderstaande afbeelding kregen we deze week in de cursus en die verwoordt de gedeelde smart heel sterk. (Denk eraan, met een dikke vette knipoog!)

bron: www.ekkomi.nl

De  training is volledig online, waardoor je alle vrijheid hebt om te kiezen wanneer je er de tijd voor neemt. Elke dag ontvang je een mail met “opdrachten”, al ervaar ik het niet zo. Ik zie het liever als zachte duwtjes in de goede richting. Vandaag is het alweer dag 8 en mijn doel komt in zicht. Ik wilde namelijk een “laat maar waaien” moeder worden. En dat lukt me inmiddels aardig. Op de momenten dat ik me normaal zou ergeren aan zijn gehuil tijdens het verschonen of gestrooi met brood, haal ik nu 3 keer diep adem en fluit een wijsje. En voor ik er erg in heb is het moment al weer voorbij en ben ik nog steeds ontspannen. Ook kijk ik met andere ogen naar Laurens. Wat een energie en wat  geweldig hoe hij op zijn manier de wereld ontdekt. En man oh man, wat kan een kind van 10 maanden al ondeugend en eigenwijs zijn!

Deze cursus heeft me in korte tijd al zoveel  gebracht, dat ik heb besloten om me in te schrijven voor de online versie van 10 weken. Ik hoop dat de nieuwe mindset waar ik deze week aan heb gewerkt, zich ook echt gaat nestelen in mijn systeem. Toen ik gisteravond met Etienne op de bank zat, realiseerde ik me ineens wat voor stappen ik al heb gemaakt deze week en het smaakt naar meer!

Heb jij ook een steuntje in de rug nodig? En vind je het leuk om mee te doen aan de cursus? Schrijf je dan in via deze link!

xBreg

p.s. dit is géén advertorial, al snap ik dat het wel zo kan overkomen. Ik wil mijn enthousiasme gewoon heel graag delen en als ik er maar één iemand mee kan helpen maakt me dat al heel blij.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.