Inmiddels zit mijn tweede maand bloggen er weer op. En wat is het toch leuk om mijn publiek gestaag te zien groeien en om te ontdekken welke onderwerpen veel mensen aanspreken.  Vandaag laat ik jullie de top 5 van mijn best gelezen blogs van februari lezen: februari’s favorieten!

1. 9 maanden op….9 maanden af…..

Ik maakte een overzicht van alle gekke en ontroerende dingen die ik in de afgelopen 18 maanden heb meegemaakt. Een feest der herkenning bleek dit te zijn, aan de vele reacties te lezen. Heel erg leuk om te lezen en te horen dat ik niet de enige ben 😉

2. Mijn liefste…..

Het werd tijd voor een verandering in mijn levensstijl en dagelijkse routine en daarom heb ik mezelf uitgedaagd. Door mijn uitdaging te delen heb ik jullie meteen ingezet als stok achter de deur. Bedankt voor alle bemoedigende woorden en aanbiedingen om samen te gaan wandelen, te gek!

3. Dos Mojito por favor

Een verslag van onze allereerste familievakantie. Een waar feest en oh wat mis ik de zon en de warmte. Laat de lente maar gauw komen!

4. Pas op! Loslopende moeder!

Wederom een feest der herkenning voor velen van jullie. Over rijstwafels in je BH en wiegen met een leeg winkelwagentje.

5. Ain’t no mountain high enough…

Een verslag van mijn eerste grote wandeling na de bekendmaking van mijn uitdaging. Een behoorlijk avontuurlijke wandeling kan ik je vertellen…

 

Nog steeds vind ik het reuze spannend als ik een nieuw blog de grote mensenwereld in slinger, maar jullie reacties geven met het vertrouwen om door te gaan. Heb je tips of verzoeknummers? Aarzel dan niet en mail me!

Fijne zondag!

xBreg

P.S. weet je dat je me ook kunt volgen op Facebook, Bloglovin’ en Twitter!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.