Vroeger was het vaste prik: vrijdagavond, pyjama aan, glaasje drinken en bakje chips en dan Medisch Centrum West kijken…De spannende openingstune, de intriges en romances: om te smullen was het!

Iedereen heeft ze wel, van die TV programma’s, muziek of films die je het allerliefst kijkt, maar die zó fout of slecht zijn, dat je het liever met niemand deelt. Ik geef jullie vandaag een overzichtje van mijn favoriete foute tv series…

 • Medisch Centrum West:  Een paar jaar geleden ben ik opnieuw gaan kijken en man oh man, wat is het acteer- en camerawerk slecht! En wat een suffe verhaallijnen. Maar het is jeugdsentiment, dus ik kijk het gewoon stiekem nog weleens en geniet dan met volle teugen!
 •  Pretty little liars: echt waar, de verhaallijnen worden met de minuut absurder en sommige scènes zijn gewoon bizar.Tegelijkertijd is het  spannend en verslavend en daarom blijf ik kijken (als ik tijd heb tenminste, maar dat geldt voor alle series in deze blog). Nu ik erachter ben dat er nog 4 seizoenen komen (ik ben bij 2) vraag ik me af of ik zoveel spanning wel aankan.
 • Beverly Hills 90210: een paar jaar geleden had ik alle seizoenen op mijn laptop, vanaf de allereerste aflevering. Heerlijk om weer terug in de tijd te gaan en me te verkneukelen om de hilarische mode van de jaren ’90!
 • Full House: tijdens mijn zwangerschapsverlof kwam deze serie weer op SBS6. Met de verantwoorde preken van vader Danny en de bijdehante dochters: ik smul d’r van. En ook hier weer de geweldige mode uit de nineties!

Vertel eens, wat zijn jouw guilty pleasures op het gebied van tv-series?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

 1. Nou Breg…met stip op nummer 1: Beverly Hills, jaja!Ik had er zelfs de barbiepoppen van…oeps.Oow en Melrose Place aaaaah.
  En later: Westenwind, met een toen nog jonge Daan Schuurmans als evil Anton Noordermeer 😉 Seizoen 1 t/m 11 heb ik later tijdens zwangerschapsverlof gekeken…smullen,hahaha.
  Ik heb vast nog meer van deze guilty pleasures, i’m a real tv addict 🙂 Xx

 2. Medisch Centrum West staat ook op mijn lijstje bovenaan. Alleen de begintune al

  • Ja zus, jij hebt me geinspireerd met de dvd’s van MCW! Heerlijk rijtje noem je op! Ik denk nu ook ineens aan Blossom en Growing Pains! 🙂 xx

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.