Het is maar goed dat we niet in de toekomst kunnen kijken, want dan zou het leven niet veel verrassingen meer met zich meebrengen. Maar soms…soms zou je toch weleens een paar jaar vooruit willen spoelen….

Voor ik Etienne leerde kennen had ik er wel een handje van om te bedenken hoe mijn toekomstige mister Lover Lover eruit zou zien, hoe hij zou heten, waar we zouden gaan wonen en wat voor kinderen we zouden krijgen. Een roodharige man uit het pittoreske Kerkrade kwam nooit in deze dagdromen voor. 😉

Als ik vandaag even de tijd zou krijgen om vooruit te kijken dan…

  • zou ik even willen gluren naar Laurens over een jaar of 20: wat voor persoon is hij dan, hoe ziet hij er uit, is hij gelukkig en blij?
  • kijk ik ook meteen even of ik er zelf nog enigszins appetijtelijk uit zie of dat ik grootaandeelhouder ben van Crocs en de huispakken van Royke D.
  • ben ik überhaupt benieuwd wat de mode is over pak ‘m beet 15 jaar
  • hoop ik dat Etienne en ik ook in de toekomst nog even goed zijn in slechte musicalversies maken van boodschappenlijstjes en andere huishoudelijke zaken
  • check ik even of ik nog wel met enige regelmaat ga daten met mijn lieve vriendinnetjes. En dan bij voorkeur met veel wijn en lachbuien
  • ben ik benieuwd waar ik dan in mijn carrière sta en welke keuzes mij daar hebben gebracht
  • hoop ik dat we ook over 10,  20, 30 en 40 jaar nog heerlijke dagen doorbrengen met onze familie. Ja pap en mam, 110 wordt het nieuwe 90, dus jullie blijven nog even in de buurt hoor!
  • ben ik benieuwd of er nog gezinsuitbreiding heeft plaatsgevonden of dat we met zijn drietjes zijn gebleven
  • en als we toch bezig zijn….. spiek ik ook even hoe ik eruit zie in mijn trouwjurk! 😉

Als jij een glazen bol had, wat zou je dan willen zien?

xBreg

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.