Als een vers geschudde fles champagne…..

Degenen die me al wat langer kennen weten dat ik niet vies ben van een glaasje bubbels, maar daar heb ik het nu niet over, het is tenslotte pas 10.00 ‘s ochtends!

Gisteren heb ik mijn eerste 2 artikelen geplaatst en ik had niet verwacht dat ik er al zoveel leuke reacties op zou krijgen. Bedankt!! Dit zorgt ervoor dat er nog meer ideetjes bij me opkomen, dingen waar ik nog graag over wil schrijven en…en…en…!!

Of het me lukt om dagelijks iets te plaatsen weet ik nu nog niet, maar ik ga er wel mijn best voor doen. Zou natuurlijk wel erg leuk zijn als jullie je dag kunnen beginnen met een gezonde dosis Boergondische belevenissen, nietwaar?

Waar die titel dan vandaan komt? De ideeën borrelen, samen met mijn enthousiasme in me op, als een vers geschudde fles champagne waarvan de kurk ieder moment kan ploppen.

Heb jij onderwerpen waarover je graag een keer een blog van me leest? Laat het me weten in een reactie!

xBreg

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.