Na weken, misschien wel maanden, met de gedachte gespeeld te hebben om te gaan bloggen, staat nu mijn eerste zin op het digitale papier. Zo, dat lucht op. Next step: straks nog op de knop ‘publiceren’ durven drukken…..

Een paar maanden geleden deed ik mee aan de Mama Maandag op Fitte Vrouwen en ik kreeg er ontzettend leuke reacties op! Dit zette me aan het denken en zo zit ik hier nu tijdens het slaapje van Laurens driftig te typen, foto’s uit te kiezen en te bedenken wat ik allemaal wil delen. Ik heb er plezier in en dat is voor mij ook de enige reden om hiermee te beginnen. Naast mijn parttime baan en mijn gezin vind ik het lekker om van me af schrijven en wie weet inspireer ik ook nog wel een enkeling met mijn belevenissen 😉

Ik geniet met volle teugen van verschillende blogs zoals Fitte Vrouwen, Mommy to be en Fantastic Moms.  Lekker met een kop thee op de bank via Bloglovin alle nieuwe posts doornemen en snuffelen op de sites van de dames. En dan vooral van vrouwen en moeders die het leven niet mooier doen voorkomen dan dat het is. Soms is het moederschap niet makkelijk en het is fijn om te lezen dat je daar niet alleen in staat.

Ik wil mijn belevenissen in het zuidelijkste puntje van Nederland met jullie delen. Twee hoofdrolspelers in mijn avonturen zijn mijn twee mannen: Etienne en Laurens. De eerste heb ik bijna 4 jaar geleden met al mijn charmes veroverd op Pinkpop en de tweede volgde in mei 2014. I am a lucky girl met die twee leukerds om me heen.

Ik ben zo blij dat ik zo op publiceren kan klikken. Klaar voor een nieuw avontuur!

p.s. Boergondisch is geen spelfout, maar een woordspeling met mijn achternaam 😉
Follow my blog with Bloglovin

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

  1. Wat ontzettend leuk Bep, écht iets voor jou!! Heel veel succes, je hebt er een volger bij 🙂

  2. Pingback: BREG BLOGT BESTAAT 4 JAAR! - Breg Blogt

  3. Pingback: HOERA! BREG BLOGT 2.0 IS GEBOREN! - Breg Blogt

  4. Pingback: 6 jaar Breg Blogt! - Breg Blogt

  5. Pingback: "Dat bloggen, is dat nu dan je baan?" - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.