Toen ik onlangs mijn fashion moodboard met jullie deelde, vroeg ik of jullie het leuk vonden om vaker een outfitpost te zien. Het antwoord was een volmondig ja! Echt heel erg leuk, maar wat had ik mezelf nu toch weer op de hals gehaald? En hoe noem ik die rubriek dan? Struggles mensen, allemaal struggles…

Om te beginnen: outfitposts maken betekent poseren. En iemand vinden die zin heeft om foto’s te maken onder mijn behoorlijk kritische aanwijzingen. Ik vond mijn schoonzusje Brigitte (check haar blog kunstfanaatjes.nl!!) zo gek om de camera te pakken en samen gingen we op zoek naar de mooiste plekjes van het Gemeentemuseum in Den Haag. Verwacht geen superstylish Pinterest perfect plaatjes, maar wel foto’s van mij in een outfit, waarin ik de beste versie van mijzelf ben! Ik presenteer met gepaste trots: Breg draagt #1!

De tule rok bestelde ik voor kerst en zoals je laatst al kon lezen in mijn blog over de kledingkast-check van Yolande Avé, wist ik niet zo goed wat ik met die rok aanmoest. Toen Yolande deze set bij elkaar combineerde was ik op slag verliefd. Het jasje komt van The Sting en hangt al jaren in mijn kast. Het is van heerlijk comfortabele joggingstof en het zit geweldig. Maarja, het hing daar maar wat te hangen.

Onder de rok draag ik een panty met motief. Dit maakt het geheel net wat minder massief ten opzichte van een effen maillot of legging. De sneakers zorgen voor een casual touch. Ik ga het setje ook nog een keer dragen met mijn geliefde enkellaarsjes met luipaardprint, want volgens mij is dat echt een gouden combi!

Tot slot nog even een close-up. Streepjes zijn echt een geweldig basisstuk in elke garderobe, want je kunt er zoveel mee combineren. Deze streepjestop komt van Sissy Boy.

Hoe vind je deze outfit? Wat voor outfit zou je graag eens terugzien op mijn blog?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

11 Reacties

  1. Staat je ontzettend goed! Echt een combi waar ik zelf nooit op was gekomen. Ik moet wel zeggen dat ik zelf voor enkellaarsjes was gegaan want die staan mij beter dan sneakers. (Korte benen ;))

  2. I love sneakers haha! En ik vind het jasje echt super tof! Leuke locatie ook..

  3. Hele toffe foto’s zo met die wand 🙂 Staat je goed! Zelf zou ik eerder gaan voor laarsjes ipv sneakers.

  4. Wat een geweldige foto’s en een toffe outfit. Nu de lente er aankomt en het festivalseizoen ook is het misschien leuk om een festivaloutfit op de foto te zetten?

  5. Staat je heel erg goed! Ik heb vandaag zelf een kleuradvies gehad en daarmee ook weer bergen inspiratie opgedaan voor nieuwe looks. Zo leuk!

  6. Wat een leuk idee ‘breg draagt’!!! Wat zie je er geweldig uit, super fashionable 🙂
    Super leuke blog heb je:-) Liefs, Florentine

  7. Huiselijk genoegen Antwoord

    Leuke foto’s zeg! Je outfit kleurt goed bij de schilderijen 🙂
    Je combinatie vind ik een mooie vorm van casual – chic.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.